About

Leuk dat je ook benieuwd bent naar mij!

Ik ben Josje en woonachtig in Friesland maar werkzaam in heel Nederland. Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen te plannen, lijstjes bij te houden en mensen blij te maken.

Tijdens mijn studie ben ik tegen het vak als Wedding Planner aangelopen. Alsof er een lampje ging branden wist ik dat dit iets voor mij moest zijn! En zoals ik met de meeste ingevingen ben, ging ik hier meteen mee aan de slag. Zodoende ben ik tijdens mijn studie een thuisstudie gestart om het vak van Wedding Planner te leren en het me eigen te maken.

Om ervaring op te doen in de trouwbranch heb ik stage gelopen bij een Wedding Planner en ben ik werkzaam bij een trouw- en evenementen locatie. En ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik ben er van overtuigd dat je in de praktijk zoveel extra leert naast het leren uit een ‘boekje’.

En dan kom je op het punt dat je die ervaring wilt omzetten in werk. Daarom ben ik begonnen met True Weddings & Events. True staat voor oprecht, echt en eerlijk. Dit zijn woorden waar ikzelf en als Wedding Planner voor sta en wil uitdragen. Het gaat om jullie, wat jullie willen en wat ik voor jullie kan betekenen.

Ik ben ook erg benieuwd naar jullie!
Vul hieronder gerust het contactformulier in en laat me weten wat ik voor jullie kan betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op!

wedding planner Friesland, wedding planner Groningen, wedding planner Drenthe, ceremoniemeester Friesland, ceremoniemeester Groningen, ceremoniemeester Drenthe, trouwen Friesland, trouwen Groningen, trouwen Drenthe, event planner Friesland, event planner Groningen, event planner Drenthe